fbpx

Jdv Computers

Wij verhuizen en breiden uit!

JDV Computers breidt uit en verhuist

We zijn opgewonden om ons laatste nieuws met jullie te delen en willen jullie persoonlijk informeren over de recente ontwikkelingen bij JDV Computers.

Als JDV Computers zijn we er trots op om onze groei en uitbreiding met jullie te delen. Als een toonaangevend bedrijf in computerdiensten en IT-oplossingen hebben we in de afgelopen periode aanzienlijke groei doorgemaakt. Om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen, hebben we besloten om onze activiteiten uit te breiden en te verhuizen naar een nieuwe locatie in Herzele, waar we maar liefst 1400m² aan ruimte hebben om onze dienstverlening verder te verbeteren.

adv A5 vertikaal

Welke locaties nu exact vanaf 3 november 2023 en nu

Nu

Locatie 1: Stationstraat 79 1770 Liedekerke

Vanaf november 

Locatie 1: Stationstraat 79 1770 Liedekerke

Locatie 2:  Brakelsesteenweg 94 9400 Ninove

Locatie 3 en hoofdkantoor: Gentweg 51 9550 Herzele

Ons team en toekomstig team

Wat deze aankondiging nog specialer maakt, is dat we onlangs een nieuwe medewerker met autisme hebben verwelkomd bij JDV Computers. Na een succesvolle testperiode heeft hij de verantwoordelijkheid voor onze technische dienst op zich genomen en presteert hij opmerkelijk. Dit benadrukt onze toewijding aan diversiteit en inclusie op de werkplek.

Daarnaast zijn we actief op zoek naar nieuw sales talent om ons groeiende team te versterken. We geloven sterk in het bieden van groeikansen binnen ons bedrijf en verwelkomen getalenteerde professionals die ons kunnen helpen ons succes verder uit te bouwen.

 

We zijn opgewonden over deze nieuwe fase in de geschiedenis van JDV Computers en kijken ernaar uit om ons succesverhaal met jullie te delen. Bedankt voor jullie voortdurende steun en interesse in ons bedrijf.

Ontdek ook al onze Ek Deals

Welkom op onze opening in Ninove

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.