fbpx

Netwerk beheerder

Wie zijn wij?

JDV Computers is een buitengewoon leuk bedrijf om voor te werken. Wij verkopen zowel goederen als diensten, dit zowel voor B2B als voor B2C.

Voor klanten zijn wij bereikbaar in 2 winkels gelegen te Ninove en Liedekerke.

Wie zoeken wij?

Ben jij een gedreven IT technicus die in een groeiend bedrijf aan de slag wil gaan? Heb jij een sterk doorzettingsvermogen, ben je leergierig en positief ingesteld? 
Ben je klantgericht en streef je naar een kwaliteitsvolle dienstverlening? 
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Heb jij ervaring en een sterke interesse in:

 • Computer hardware en montage
 • Software
 • Microsoft 365
 • Netwerken
 • Azure / Entra
 • VOIP en UCAAS

Ook is het een vereiste om te beschikken over een rijbewijs B. Uw job zal verdeeld worden in zowel het werken in onze winkel als bij de klant.

Taken pakket
Je zal instaan voor het dagelijks beheer van de klanten hun IT omgeving. Dit zowel bij de klant als in onze winkel. Dit kan variëren van het monteren van een computer of laptop tot het opzetten van een complete Microsoft omgeving met back-up en cloud, Of het overzetten van onprem naar cloud.

Ons Aanbod

Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team in een aangename werksfeer.

 • Je hebt een uitdagende en gevarieerde functie in een sterk groeiend en professioneel bedrijf met een duidelijke strategie waar ruimte is voor persoonlijke inbreng en initiatief.
 • Jouw werk, kent heel wat variatie en uitdaging. Elke bezoeker heeft namelijk verschillende vragen/noden/verwachtingen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Procedure

Wanneer u geïnteresseerd bent in een plekje in ons bedrijf kunt u uw cv doorsturen via bovenstaand formulier. Na wij deze doorgenomen hebben zullen wij antwoorden met een korte vragenlijst. Wanneer u deze heeft ingevuld en teruggestuurd zullen wij actie ondernemen en kunt u langskomen voor een infomoment.

Ontdek ook al onze Ek Deals

Welkom op onze opening in Ninove

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

 1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

 2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

 3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.