fbpx

We make IT happen

IT Oplossingen voor Bedrijven: Verbeter uw Efficiëntie en Productiviteit

Wij bieden totale ontzorging aan van al uw technische zorgen! Voor zowel zelfstandige, kleine en grotere KMO’s. Daarvoor richten wij ons op 7 pijlers

Audit aanvraag

Vraag je gratis audit aan

Wie zijn wij

IT bedrijf met passie

Als bedrijfseigenaar of manager weet u hoe belangrijk het is om uw bedrijf draaiende te houden. Om dit te kunnen doen, is het essentieel om de juiste IT-oplossingen te hebben. Of u nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf beheert, IT-oplossingen spelen een cruciale rol bij het verbeteren van uw efficiëntie en productiviteit.

Bij Jdv Computers begrijpen we dat elke organisatie uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte IT-oplossingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze oplossingen zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, uw kosten te verlagen en uw personeel in staat te stellen hun werk efficiënter te doen.

Jdv Computers zorgt er voor dat alle IT vlot & efficiënt verloopt. Wij bieden een totaalconcept aan op alle vlakken. Maar in eenvoud voor de eindklant. Wij werken ook altijd met ALL-IN prijzen zodat je niet voor een verrassing komt te staan.

Open communicatie en transparantie staat bij ons centraal. Wij willen mensen die met plezier bij ons aan de slag kunnen.

1
Winkels
+ 1 JAAR
Ervaring
1 +
Klanten
1
Super toffe collega's
Jdv computers is Elke klant is een investering.
Wie zijn wij

Ons team

Onze IT & verkoopsteam bestaan uit een groep ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten om uw bedrijf te ondersteunen bij alle IT-gerelateerde uitdagingen. Wij begrijpen hoe belangrijk IT is voor het succes van uw bedrijf en daarom bieden wij een scala aan diensten en oplossingen om u te helpen

Onze teamleden hebben jarenlange ervaring op het gebied van IT-ondersteuning, netwerkbeheer, beveiliging en cloudoplossingen. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en trends en wij zijn in staat om deze kennis toe te passen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en uw kosten te verlagen.

Of u nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf beheert, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij werken samen met u om uw IT-omgeving te begrijpen en te optimaliseren, zodat u uw bedrijfsdoelen kunt bereiken.

computerwinkel Affligem

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Wij zijn trots op de hoogwaardige service die wij leveren en de langdurige relaties die wij met onze klanten hebben opgebouwd. Wij streven ernaar om u te helpen bij het maximaliseren van uw investeringen in IT en om uw bedrijf te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen. Laat uw naam en telefoon nr achter en wij contacteren u.

Ons team op Work Smarter 2022
We hadden een partner stand op de Work Smarter beurs 2022 in 't Kuipke in Gent. Een fantastische dag met fantastische sprekers waaronder Kamal Karmach.
We staan er in terug in 2023. Wens je een met korting? Geef een seintje.
Bekend van op VTM
Op VTM zie je onze werking in een 3-delige reeks op Lifestyle & wonen.
Aflevering 1:
19-02 om 16u40 (zie hieronder)
Aflevering 2:
19-03 om 16u40
Aflevering 3:
16-04 om 16u40
(Herhalingen de week erop zaterdag)
Avant premier "De Zillion"
Samen met onze mensen naar de nieuwe film gaan kijk in avant-première. Samen met de cast en daarna lekker hapje en drankje

Onderhoud & monitoring voor bedrijven

Wij bieden niet alleen support maar gaan ook preventief te werk a.d.h.v. monitoring & selfhealing software. Deze zorgen er ook voor dat je computer altijd uptodate en meest geoptimaliseerd is.

 

Ons AANBOD

Onze diensten

Onze peilers voor bedrijven. Wens je meer info contacteer ons.

Infrastructuur

Juiste materiaal op de juiste plaats. Computer - laptop - printer -...

Netwerken & wifi

Optimaal netwerk en wifi overal zonder vertraging.

M365 cloud & back up

Microsoft-oplossingen - Back-up van uw toestellen - Databeheer

Ucaas / Voip

Efficiënt omgaan met uw inkomende en uitgaande telefoons.

Website & design

Wij verzorgen uw website van A tot Z. Hosting - domein - ontwikkeling - onderhoud

Onderhoud IT-support

Remote & on-site IT-support. Snelle hulp bij problemen.

Security

Beveiliging van al uw toestellen.

Printing

Mail instellen op uw pc of laptop?

Data recovery

Bestanden kwijt of schijf kapot?
Features

Hier winkelen is een unieke ervaring

+ 18 jaar ervaring & passie

Als IT-partner vinden wij het belangrijk om u een buitengewoon gevoel te geven. Daarom is ons werk niet alleen ons werk maar ook onze hobby. Waardoor inzet en resultaat elkaar mooi aanvullen!

Duidelijk & correct

Wij zijn transparant en duidelijk in onze prijzen. U weet van tevoren wat het u gaat kosten.

Technisch in mensentaal

Bij ons proberen wij geen vakjargon te gebruiken en alles uit te leggen a.d.h.v. voorbeelden uit het dagelijks leven. Zodat alles ook verstaanbaar is voor u.

Geniet van een verse tas koffie of thee
Gratis wifi toegang
3 dagen op tot 19u in Voorde
Grote parking
Testimonial

Wat zeggen onze klanten.

Arsène Van Snick
Arsène Van Snick
31 Maart 2024
Supergoede service... Enkele dagen geleden, problemen gekregen zowel met mijn desktop als mijn laptop. Heb beide binnen gebracht bij JDV in Steenhuize. Na professionele uitleg op een voor iedereen begrijpbare taal wat de problemen waren en hoe ze op te lossen, heb ik in volle vertrouwen ingestemd om ze te laten nakijken en ze te herstellen. Alles werkt nu uitstekend en vlot, waarvoor bij deze nogmaals mijn hartelijke dank aan het ganse team, ook voor de vriendelijke ontvangst. En weet je wat ook deugd doet, dat ze misschien nog meer dan jijzelf tevreden zijn om weer een klant perfect geholpen te hebben ! Vriendelijke groeten, AVS, Okegem
Peter Van Den Neste
Peter Van Den Neste
30 Maart 2024
Bezoek de nieuwe winkel eens , goede service goede it ers . Ik had tegenslag met mn videokaart maar johan zaakleider heeft dit goed opgelost . Voor een goede pc of laptop , printer vind je hier nu ook tv's en bijhorende toestellen en dit over 3 verschillende winkels .
Sybren Roeland
Sybren Roeland
24 December 2023
Voor zowel bedrijven als particulieren een no-brainer om hier klant te worden als je kwaliteit en service hoog in het vaandel neemt. Prachtige nieuwe locatie te Herzele met altijd parkeerplaats!
Mario Lambert
Mario Lambert
19 December 2023
Vriendelijke en expertise service. Ben zeer goed geholpen ondanks ik niet veel van techniek begrijp
Hans Depauw
Hans Depauw
13 December 2023
Aankoop nieuwe pc super geholpen en pc volledig ingesteld top bediening.
Davy De Cock
Davy De Cock
4 Oktober 2023
Steeds vriendelijk en behulpzaam qua advies geven of het nu gaat over een pc, printer, etc.
KevinIsM8ig
KevinIsM8ig
25 September 2023
Goed, snel en vriendelijk geholpen geweest, topmensen, echt bedankt voor de hulp en eerlijkheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons acties en events

Onze grootste merken

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.