fbpx

Tv & Audio

Onze Expertise

Samen maken we de juiste keuze

Vertrouw op onze diepgaande expertise en passie voor televisietechnologie bij JDV Computers. We zijn er trots op dat we je kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor je home entertainment en ultieme kijkervaring. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste in LG OLED-televisies of professioneel advies nodig hebt over beeld– en geluidskwaliteit, wij staan naast je. Samen vinden we de perfecte TV-oplossing die naadloos aansluit op jouw behoeften en wensen.

Beleef alvast de verbluffende beeldkwaliteit en ongeëvenaarde kleuren met LG’s revolutionaire OLED-technologie

Assortiment

Televisies te koop

LG UHD 50″ UR81 4K Smart TV
 699,00
Levendige kleuren en opmerkelijke details met 4K HDR10...
LG QNED 75″ 82R 4K Smart TV
 1.999,00
Een verrijkte kleurervaring met Quantum Dot en NanoCell...
LG OLED evo 65″ G36 4K Smart TV
 3.099,00
Geavanceerd beeld en functionaliteit met de α9 AI...
LG OLED evo 55″ C35 4K Smart TV
 1.799,00
Geavanceerd beeld en functionaliteit met de α9 AI...

De Perfecte Audio

De totaalbeleving voor een “cinema-bij-je-thuis” gevoel. Surround & Hi-Fi is bij ons verkrijgbaar.

Altijd correcte prijzen

Reeds meer dan 19 jaar ervaring

Vervang tv bij defect mogelijk

Ook nieuwe klanten welkom!

Ontdek ook al onze Ek Deals

Welkom op onze opening in Ninove

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.