Microsoft Specialist

Onze Klanten

Wie zijn wij?

JDV Computers is een buitengewoon leuk bedrijf om voor te werken. Wij verkopen zowel goederen als diensten, dit zowel voor B2B als voor B2C.

Voor klanten zijn wij bereikbaar in 2 winkels gelegen te Ninove en Liedekerke.

Wie zoeken wij?

Ben jij een gedreven IT technicus die in een groeiend bedrijf aan de slag wil gaan? Heb jij een sterk doorzettingsvermogen, ben je leergierig en positief ingesteld? 
Ben je klantgericht en streef je naar een kwaliteitsvolle dienstverlening? 
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Heb jij ervaring en een sterke interesse in:

  • Computer hardware en montage
  • Software
  • Microsoft 365
  • Netwerken
  • Azure / Entra
  • VOIP en UCAAS

Ook is het een vereiste om te beschikken over een rijbewijs B. Uw job zal verdeeld worden in zowel het werken in onze winkel als bij de klant.

Taken pakket
Je zal instaan voor het dagelijks beheer van de klanten hun IT omgeving. Dit zowel bij de klant als in onze winkel. Dit kan variëren van het monteren van een computer of laptop tot het opzetten van een complete Microsoft omgeving met back-up en cloud, Of het overzetten van onprem naar cloud.

Ons Aanbod

Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven team in een aangename werksfeer.

  • Je hebt een uitdagende en gevarieerde functie in een sterk groeiend en professioneel bedrijf met een duidelijke strategie waar ruimte is voor persoonlijke inbreng en initiatief.
  • Jouw werk, kent heel wat variatie en uitdaging. Elke bezoeker heeft namelijk verschillende vragen/noden/verwachtingen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Procedure

Wanneer u geïnteresseerd bent in een plekje in ons bedrijf kunt u uw cv doorsturen naar ons mail adres: info@jdvcomputers.be. Na wij deze doorgenomen hebben zullen wij antwoorden met een korte vragenlijst. Wanneer u deze heeft ingevuld en teruggestuurd zullen wij actie ondernemen en kunt u langskomen voor een infomoment.

Onze Klanten

Winkelwagen