fbpx

Website Developer

Wie zijn wij?

JDV Computers is een buitengewoon leuk bedrijf om voor te werken. Wij verkopen zowel goederen als diensten, dit zowel voor B2B als voor B2C.

Voor klanten zijn wij bereikbaar in 2 winkels gelegen te Ninove en Liedekerke.

Wie zijn wij?

JDV Computers is een buitengewoon leuk bedrijf om voor te werken. Wij verkopen zowel goederen als diensten, dit zowel voor B2B als voor B2C. Voor klanten zijn wij bereikbaar in 2 winkels gelegen te Ninove en Liedekerke.

Functieomschrijving

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een website designer.
Dus ben jij een krak in creatieve vormgeving? Kan jij grootse concepten bedenken en details uitwerken? Denk je graag verder en innovatiever dan je omgeving en ben je flexibel ingesteld? Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Wat houdt het werk in?

Je ontwerpt logo’s, brandbooks, en volledige brand identities voor ambitieuze zelfstandigen en KMO’s. Aansluitend weet je deze zonder probleem om te vormen tot kick-ass websites en andere digitale communicatie.
Voor jou is design de beste tool voor een optimale user experience. Daarnaast sta je neutraal in communicatie (telefonisch en e-mail) met klanten die een website of webshop willen laten bouwen, onderhouden en alle mogelijke communicatie doeleindes zoals sociaal media, nieuwsbrieven, etc.;
Je kan commerciële actieplannen uitwerken en technische dossiers voorbereiden.
Je bent pro actief en legt makkelijk contacten
Je helpt mee aan de groei van onze webafdeling.

Profiel

 • Klantgericht denken
 • Gedrevenheid, pro activiteit en flexibiliteit typeren jou!
 • Je bent communicatief en professioneel en bent correct in afhandelingen
 • Kritisch denken
 • Resultaatgericht
 • Zowel in team als zelfstandig kunnen werken
 • Digitaal denken
 • Verantwoordelijkheidsgevoel hebben
 • Je kan werken met JavaScript en hebt kennis van CSS

Aanbod

 • Je komt terecht in een sterk groeiende zaak.
 • We bieden je een competitief loon met doorgroeimogelijkheden.
 • Een zeer variërend takenpakket.
 • We geven je de kans om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen in een uitdagende functie.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Procedure

Wanneer u geïnteresseerd bent in een plekje in ons bedrijf kunt u uw cv doorsturen via bovenstaand formulier. Na wij deze doorgenomen hebben zullen wij antwoorden met een korte vragenlijst. Wanneer u deze heeft ingevuld en teruggestuurd zullen wij actie ondernemen en kunt u langskomen voor een infomoment.

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

 1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

 2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

 3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.