fbpx

Jdv Computers

Feestelijke opening winkel Ninove

OPENING NIEUWE WINKEL Ninove 18-05-2024 tussen 16u & 20u

Grootse Opening van onze nieuwe JDV Computers winkel in Ninove!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat JDV Computers een nieuwe winkel opent in Ninove! Kom ons bezoeken op de Brakelsesteenweg 94, 9400 Ninove op 18 mei 2024, van 16:00 tot 20:00 uur, voor onze feestelijke opening.

Adres: Brakelsesteenweg 94 9400 Ninove

Tijdstip: 18-05-2024 van 16u tot 20u

Inschrijven: Niet verplicht, maar graag via formulier (klik hier)

Ontdek Wat Nieuw Is Onze nieuwste locatie biedt meer ruimte, nieuwe producten en de bekende service die u van ons verwacht. Met deze uitbreiding kunnen we u nog beter bedienen met de nieuwste technologieën in IT, televisies en audioapparatuur.

Feest mee met Exclusieve Aanbiedingen Tijdens de opening hebben we speciale promoties die vandaag al beginnen en gelden zolang de voorraad strekt. Van ongeëvenaarde EK Deals op tv’s en audio tot unieke kortingen op onze beste producten – er is voor ieder wat wils!

Iedereen is Welkom! We begrijpen dat plannen kunnen wijzigen. Als u besluit last minute te komen, bent u nog steeds van harte welkom. Een reservering is niet nodig om deel te nemen aan onze opening of om te profiteren van onze promoties.

Beleef het Zelf Naast geweldige aanbiedingen, zorgen we voor een gastvrije sfeer met gratis hapjes en drankjes. Dit is een perfecte gelegenheid om onze nieuwe ruimte te ervaren, het team te ontmoeten en te ontdekken hoe onze nieuwste producten en diensten u kunnen helpen.

Voor meer informatie over de opening of onze producten, neem gerust contact op via e-mail ons op info@jdvcomputers.be.

We kijken uit naar uw komst en zijn enthousiast om u te verwelkomen in onze nieuwe winkel in Ninove!

Welke locaties zijn er nu?

Onze 3 vestigingen

Locatie 1 en hoofdkantoor: Gentweg 51 9550 Herzele

Locatie 2: Stationstraat 79 1770 Liedekerke

Locatie 3:  Brakelsesteenweg 94 9400 Ninove

Ontdek ook al onze Ek Deals

Welkom op onze opening in Ninove

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.