fbpx

Jdv Computers

Feestelijke opening winkel Herzele

OPENING NIEUWE WINKEL HERZELE (Schrijf je in) 18-11-2023 – 18u

We zijn verheugd om onze nieuwste locatie in Herzele te verwelkomen, en we nodigen je van harte uit om ons te bezoeken en de JDV Computers-ervaring te ontdekken.

Op 3 november 2023 openden we officieel onze deuren aan de Gentweg 53 9550 Herzele, en we willen jou en je familie, vrienden en collega’s uitnodigen om met ons mee te vieren tijdens onze grote feestelijke opening op 18 november 2023. Vanaf 18u tot 22u.

Adres: Gentweg 53 9550 Herzele

Tijdstip: 18-11-2023 van 18u tot 22u

Inschrijven: Niet verplicht maar graag via formulier (klik hier)

Bij JDV Computers streven we er voortdurend naar om onze dienstverlening te verbeteren en te groeien om aan jouw behoeften te voldoen. Onze nieuwe locatie in Herzele biedt ons de mogelijkheid om dat nog beter te doen.

Hier kun je een breed scala aan producten ontdekken, van computers en laptops tot televisies en audioapparatuur. We bieden zelfs installatiediensten aan huis, zodat je snel van je nieuwe aankopen kunt genieten.

Onze ervaren en gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te helpen en je te voorzien van deskundig advies. Bij JDV Computers draait het om jou, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Herzele.

Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor meer informatie over onze openingsceremonie en speciale aanbiedingen. We kunnen niet wachten om deze nieuwe fase van ons bedrijf met jou te delen.

Tot ziens bij JDV Computers Herzele!

Welke locaties nu exact vanaf november 2023 en nu

Nu

Locatie 1: Stationstraat 79 1770 Liedekerke

Locatie 2:  Brakelsesteenweg 561 9400 Ninove

 

Vanaf november 

Locatie 1: Stationstraat 79 1770 Liedekerke

Locatie 2:  Brakelsesteenweg 94 9400 Ninove

Locatie 3 en hoofdkantoor: Gentweg 51 9550 Herzele

Ons team en toekomstig team

Wat deze aankondiging nog specialer maakt, is dat we onlangs een nieuwe medewerker met autisme hebben verwelkomd bij JDV Computers. Na een succesvolle testperiode heeft hij de verantwoordelijkheid voor onze technische dienst op zich genomen en presteert hij opmerkelijk. Dit benadrukt onze toewijding aan diversiteit en inclusie op de werkplek.

Daarnaast zijn we actief op zoek naar nieuw sales talent om ons groeiende team te versterken. We geloven sterk in het bieden van groeikansen binnen ons bedrijf en verwelkomen getalenteerde professionals die ons kunnen helpen ons succes verder uit te bouwen.

 

We zijn opgewonden over deze nieuwe fase in de geschiedenis van JDV Computers en kijken ernaar uit om ons succesverhaal met jullie te delen. Bedankt voor jullie voortdurende steun en interesse in ons bedrijf.

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.