fbpx

Jdv Computers

Onze diensten & producten ook in Roosdaal

Computer kopen Roosdaal

Zocht u net op computerwinkel Roosdaal? Wij bieden namelijk ook onze diensten aan in regio Roosdaal. Naast een computer kopen of een laptop kopen in regio Roosdaal kunt u bij ons ook terecht voor computer reparatie, GSM reparatie, GSM kopen, tablet kopen, tablet reparatie. 

Computerwinkel Roosdaal
IT bedrijf Roosdaal

IT bedrijf Roosdaal voor uw bedrijf. We make IT happen

Bij ons kunt u terecht voor niet alleen een laptop kopen. Wij bieden zoveel meer aan dan dit. Wij hebben onder andere verscheidene bedrijfsoplossingen voor zowel kleinere als grotere bedrijven. Wij als bedrijf bieden u 7 pijlers aan die u hieronder kunt vinden. Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

1. Infrastructuur

Met infrastructuur bedoelen we laptop kopen, computer kopen en veel meer. We bieden een uitgebreid gamma aan laptops en printers aan en we geven altijd graag nog een extra woordje uitleg. Buiten dit bouwen wij ook zelf computers of zoals wij ze noemen custom desktops. Dit is tenslotte veel voordeliger dan een prebuilt desktop. Het voordeel van een desktop bouwen is namelijk als er een stuk moet vervangen worden kan dit direct. Terwijl bij een prebuilt wij deze moeten opsturen.

2. Netwerk optimalisatie

Wij bieden op vlak van netwerkoptimalisatie verschillende oplossingen voor. Hierbij moet een onderscheid gemaakt worden indien er al netwerkkabels beschikbaar zijn of niet. Indien dit het geval is opteren wij om accesspoints te plaatsen. Indien dit niet het geval zou zijn, kiezen wij voor een mesh. Wilt u meer informatie? Maak gerust een afspraak en wij sturen een van onze techniekers langs om u verder te helpen.

3. Cloudoplossing

Wij bieden op het gebied van cloudoplossingen een uitgebreid gamma en wij stellen samen met u een op maat gemaakt pakket samen. Wij bieden onder andere back-ups aan van uw professionele data via Acronis, beveiliging, sharepoints en cloud van Microsoft 365, databeheer enz… Wilt u meer informatie? Maak gerust een afspraak en dan stellen wij samen een pakket samen voor u.

4. UCaaS: VOIP met veel extra’s

Als bedrijf wilt u graag dat uw telefoons ook professioneel verlopen. Wij bieden u professionele telefonie aan van UCaaS. U kunt een zelf ingesproken keuzemenu maken om de intentie van uw klanten snel en gemakkelijk te weten te komen zodat u hun sneller kunt helpen.

5. Website en webdesign

Heeft u nood aan een nieuwe website of webshop nodig? Of heeft uw huidige website nood aan een opfrissing? Onze webdesigners helpen u graag met het maken of updaten van uw website. De prijzen van onze websites liggen altijd vast en zijn zeer duidelijk. Kom gerust langs voor meer informatie.

6. Onderhouds- en serviceovereenkomsten

Heeft u graag snel en direct hulp op afstand geholpen worden? Wilt u graag dat uw back-ups door ons worden gemaakt? Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden die wij bieden binnen onze onderhouds- en serviceovereenkomsten. Wij hebben verschillende overeenkomsten die kunnen worden samengebracht in een pakket op maat voor u.
 

7. Printing as a service

Met printing as a service bedoelen wij niet alleen printers kopen, maar ook bijvoorbeeld het leasen van een printer. Wij bieden op dit vlak tal van printers aan. Wij zijn namelijk hoofdverdeler van Epson hier in de streek. Wij zijn heel tevreden van dit merk waardoor wij ze ook maar al te graag u willen aanbieden.

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiënte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiële klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiële klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.