fbpx

Jdv Computers
Computerwinkel in jouw buurt.

Ben je op zoek naar een computerwinkel in de buurt? Bij onze computerwinkel in de buurt kun je terecht voor al je computerbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, computeraccessoires, reparaties of technisch advies, wij hebben het allemaal.

Onze computerwinkel in de buurt is gemakkelijk bereikbaar en we bieden een breed scala aan producten en diensten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Check up laptop aanvraag

Vraag je gratis Check up aan*

Wat doen wij

IT bedrijf in jouw buurt

We begrijpen hoe belangrijk een goed functionerende computer is in het dagelijks leven en we bieden daarom ook snelle en betrouwbare reparatieservices voor al je computerproblemen. Of het nu gaat om een kapot scherm, een virusinfectie of een ander probleem, onze technici zijn uitgerust om je computer snel en efficiƫnt te repareren.

Naast onze producten en diensten streven we er ook naar om onze klanten tevreden te stellen met onze klantenservice. We willen dat je je bij ons op je gemak voelt en dat je weet dat je bij ons altijd terecht kunt voor advies en ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een computerwinkel in de buurt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze winkel vandaag nog en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

1
Winkels
+ 1 JAAR
Ervaring
1 +
Klanten
1
Super toffe collega's
Ons Aanbod

computerwinkel diensten in jouw buurt

In deze moderne tijd is IT niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of het nu gaat om communicatie, werk of vrije tijd, we vertrouwen dagelijks op verschillende apparaten en software om ons leven gemakkelijker te maken. Het kan echter soms overweldigend zijn om bij te blijven met de constante veranderingen en updates in de IT-wereld.

Bij ons kun je rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning op het gebied van IT. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe computer, laptop, tablet of smartphone, wij hebben een breed assortiment aan producten en diensten om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij technische problemen. Of het nu gaat om het installeren van software, het oplossen van een virus of malware probleem, of gewoon algemene technische ondersteuning, wij zijn er om je te helpen.

We begrijpen dat IT soms complex kan zijn en we zorgen er daarom voor dat we ons inzetten om alles zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. We nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de beste oplossing te vinden voor jouw IT-problemen.

Kortom, bij ons kun je rekenen op de best mogelijke service en ondersteuning op het gebied van IT. Wij staan klaar om je te helpen en je verder te brengen in deze steeds veranderende digitale wereld.

Features

Lokaal winkel bij ons is een unieke ervaring

Bij Jdv computers de computerwinkel van de buurt winkelen is een ervaring.

+ 18 jaar ervaring & passie

Als IT-partner vinden wij het belangrijk om u een buitengewoon gevoel te geven. Daarom is ons werk niet alleen ons werk maar ook onze hobby. Waardoor inzet en resultaat elkaar mooi aanvullen!

Duidelijk & correct

Wij zijn transparant en duidelijk in onze prijzen. U weet van tevoren wat het u gaat kosten.

Technisch in mensentaal

Bij ons proberen wij geen vakjargon te gebruiken en alles uit te leggen a.d.h.v. voorbeelden uit het dagelijks leven. Zodat alles ook verstaanbaar is voor u.

Geniet van een verse tas koffie of thee
Gratis wifi toegang
3 dagen open tot 19u in Voorde
Grote parking
TestimonialS

Wat zeggen onze klanten.

anouck wijns
anouck wijns
24 November 2022
Toppers die er werken die mij echt geholpen hebben. De laptop die ik nu heb is de beste die ik in jaren heb gehad!
Elly Van Vaerenbergh
Elly Van Vaerenbergh
8 November 2022
Top firma šŸ‘
Stijn De Freyne
Stijn De Freyne
15 September 2022
Steeds professioneel advies!
Cindy Stercx
Cindy Stercx
1 Juni 2022
Vriendelijk en zeer goede bediening.
Bart Dhaese
Bart Dhaese
13 Mei 2022
Gewoon doen als je iets met je B2B ICT nodig hebt!!!!
Senne Kiermer
Senne Kiermer
21 Februari 2022
Ik ben eens langs gegaan voor mijn laptop die te warm werd. Ze hebben alles zorgvuldig uit elkaar gehaald en het nodige gedaan! Vriendelijke mensen in deze zaak en heel behulpzaam. Vakkundige mensen šŸ‘

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons acties en events

Audit? Waarom?

Een IT-audit is een beoordeling van de IT-systemen, processen en beveiligingsmaatregelen van een bedrijf om eventuele problemen of kwetsbaarheden te identificeren. Bedrijven kunnen profiteren van een gratis IT-audit om de volgende redenen:

  1. Verbeterde beveiliging: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van potentiƫle kwetsbaarheden in de beveiliging van het bedrijf, wat kan leiden tot een betere bescherming van bedrijfskritieke gegevens en systemen.

  2. Kostenbesparingen: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van inefficiƫnte processen en onnodige uitgaven, waardoor bedrijven geld kunnen besparen op hun IT-uitgaven.

  3. Verbeterde prestaties: Een IT-audit kan helpen bij het identificeren van systeemproblemen en prestatieproblemen, wat kan leiden tot een betere IT-prestatie en productiviteit van het bedrijf.

Door een gratis IT-audit aan te bieden, kan uw bedrijf potentiƫle klanten de kans geven om de waarde van uw diensten en expertise te ervaren. Bovendien kunt u met een IT-audit ook waardevolle informatie over potentiƫle klanten verzamelen, waardoor u inzicht krijgt in hun IT-omgeving en mogelijke kansen voor verdere dienstverlening. Het is wel belangrijk om te zorgen dat het aanbieden van een gratis IT-audit niet wordt gezien als een onethische manier om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie.